Öppettider: Mån – fre 07 – 18, lör – sön 10 – 17  
 

Maxi Biltvätt – snäll mot allt utom smutsen!

Biltvätt

Högsta kapacitet och bästa kvalitet – inga val av tvättprogram behövs! Personlig service, strålande resultat och minskad miljöpåverkan.

I vår tvättunnel tas din bil om hand utav vår personal som gör en manuell förtvätt innan bilen rullar vidare.

Rekond & bilvård

Ge din bil vad den förtjänar! Vi utför allt från vaxning och polering till glasbehandling och rekonditionering. Ta hand om din investering på bästa sätt. Boka tid redan idag »

Företagskund

Till alla bilburna företagare från Borås. Ta hand om företagets profil och putsa upp varumärket med Maxi Biltvätt. Dessutom till marknadens bästa priser. Läs mer om vår företagstvätt »

Vill du säga tack, grattis eller fira far med en ren bil?
Vi säljer presentkort med valfritt belopp hos oss i biltvätten och i förbutiken på Ica Maxi intill. Välkommen!

Tvätta bilen när du handlar

Maxi Biltvätt är ett svenskägt företag. Vår anläggning byggdes 2012 för att erbjuda bilägare i Borås en svanenmärkt biltvätt som tvättar lika bra som traditionella men som samtidigt tar ansvar för miljön. Men också för att göra vardagen ännu smidigare för ICA Maxis kunder. Vår tvättanläggning har en kapacitet att tvätta runt 90 bilar/timmen och vi tvättar årligen över 50 000 privat- och företagsbilar.

Förutom effektiv och skonsam biltvätt erbjuder vi även rekond och annan bilvård till våra kunder. Låter det intressant? Välkommen in du också!

Hitta hit

Nöjda kunder är A och O

Maxi Biltvätt är alltid bemannad och här får du personlig service. Skulle du av någon anledning vara missnöjd med resultatet vill vi självklart att du berättar detta för oss så att vi har en chans att rätta till det. Vår målsättning är att alltid ha en 100% nöjd kund.

Antal nöjda kunder 0

Enligt recensioner via Facebook