Öppet: Mån-fre 08 – 17, lör-sön 10 – 17
 

Maxi Biltvätt – perfekt för företag

För Borås bilburna företagare

Bra pris och ett skinande resultat på fem minuter. Dessutom på en svanenmärkt anläggning. Kan det bli bättre? Putsa ditt varumärke hos Maxi Biltvätt.

Företagskonto till marknadens bästa priser

Hos oss tar det bara fem minuter för bilen att bli skinande ren, och för ännu bättre priser och ännu smidigare hantering, skräddarsyr vi ett upplägg för just ditt företag. Och som företagskund hos oss ser dina villkor självklart ännu bättre ut.

Med ett företagskonto på Maxi Biltvätt ser vi till att era företagsbilar alltid är skinande rena, ni tvättar era bilar hur ofta ni vill till ett fast pris per bil och månad. Föredrar ni hellre att betala per tvättillfälle? Då erbjuder vi självklart ett sådant upplägg också!

Som grädden på moset så utför vi även allt inom bilvård vilket innebär att ni kan lämna in era bilar för rekond hos oss.

För de flesta bilar, skåpbilar och mindre bussar

Vår automatiska biltvätt passar alla personbilar, skåpbilar och bussar med en höjd upp till 2,4 meter. Och oavsett om du är säljare, hantverkare, taxichaufför eller kör budbil, har du rum att tvätta din bil här.

Har du takräcken, takbox, eller tuber på taket? Inga problem, det går självklart att tvätta hos oss ändå!

foretagsabonnemang

Tar endast fem minuter av er tid

Alltid fullt tvättprogram

Kapacitet på 90 bilar i timmen

Underredet spolas av från salt och smuts

Repfria fiberdukar, skonsamma mot lacken

Låna dammsugare utan kostnad vid tvätt

Biltvätt till marknadens bästa priser

Personlig service – alltid bemannad

Minsta möjliga miljöpåverkan

Bli företagskund redan idag!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort.

    Till användarvillkoren »

    I vår moderna tvätt-tunnel använder vi oss av fibertrasor som tvättar väldigt skonsamt. Så här går det till när vi tvättar, steg för steg.

    Ett urval av våra kunder

    Vill du testa vår tvättanläggning innan du bestämmer dig för att bli företagskund? Kom in så bjuder vi på en kostnadsfri provtvätt.